Sinds 2014 is de monumentale binnenstad van Amersfoort de locatie van de 2-jaarlijkse Bachdag Amersfoort. De komende Bachdag is als muziekfestival een grootschalig cultureel evenement voor de regio Amersfoort, met een landelijke uitstraling. Op meer dan tien plaatsen in de binnenstad vinden concerten plaats, geïnspireerd op de muziek van Bach. Deze concerten worden vrijwel allemaal door professionele musici gegeven.

De Stichting Bachdag Amersfoort, de organisator, is een low-budget-organisatie. Wij werken uitsluitend met vrijwilligers. Veruit de belangrijkste kostenpost op de begroting is de vergoeding voor de musici. Zonder de genereuze steun van sponsors, culturele fondsen en de gemeente Amersfoort is het echter onmogelijk een dergelijke dag te organiseren.

Voor de komende Bachdag dag zijn we op zoek naar sponsors. Natuurlijk zouden we het liefst een grote bijdrage van € 5.000 of € 10.000 ontvangen. In dat geval reserveren we ruimte in ons programmaboek voor een redactioneel artikel over uw bedrijf. Iedere andere substantiële donatie is natuurlijk welkom. Uw logo wordt dan vermeld in ons programmaboek dat in een kleurendrukoplage van 3500 stuks verspreid wordt.

We hopen dat u, als gerenommeerd bedrijf in Amersfoort, ons wil helpen de Bachdag mogelijk te maken. Uw bijdrage wordt zeer gewaardeerd.

Graag willen wij een afspraak met u maken om de mogelijkheden toe te lichten.

Met vriendelijke groet,

Wim Groen
Fondsenwerver Bachdag Amersfoort
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mobiel: 06-10506699

We tellen af voor de Bachdag!

88

Dagen

21

Uren

58

Minuten

8

Seconden